Algemene voorwaarden

Online bestellen

Wanneer u uw bestelling online bestelt, dan proberen wij ervoor te zorgen dat de bestelling op het gewenste moment klaar staat of bezorgd wordt. Echter hebben wij niet altijd alle producten op voorraad en moeten producten soms direct gemaakt worden. Om te voorkomen dat uw bestelling te laat geleverd kan worden, vragen wij u om rekening te houden met een dagdeel bereidingstijd.

Foto producten

Bestelt u een fotoproduct? Stuur de foto voor op uw product dan minimaal een werkdag van te voren. Zorg er tevens ook voor dat er een grote afbeelding gestuurd wordt van minimaal 200 kb. Foto(‘s) voor op uw fotoproduct kunt u sturen naar info@borgmanbanket.nl, vermeld in uw mail ook uw bestellingsnummer.

Bezorgen

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling op het gewenste tijdstip te bezorgen. Echter kan het voorkomen dat er veel bezorgingen op hetzelfde tijdstip gepland staan. In dit geval zullen wij de snelste route maken voor onze bezorger en kan het zijn dat uw bestelling eerder of later bezorgd wordt.

Heeft u nog niet online betaald? Dan verzoeken wij u om te betalen bij de bezorger. Dit kan op twee manieren, namelijk contant of via de pin. Betalen op rekening is niet mogelijk.

Bezorgkosten

Bestelt u onder de € 50,- dan berekenen wij € 7,50 bezorgkosten voor alle adressen in de stad Groningen en Haren. Wanneer u uw bestelling buiten de stad Groningen of Haren wilt laten bezorgen dan zullen wij extra bezorgkosten in rekening brengen.
Web bestellingen onder de € 15,00 (Exclusief Bezorgkosten) worden NIET bezorgd!

Het door u betaald bedrag zullen wij dan minus € 3,50 administratie kosten terug storten op uw rekening!

Afhalen kan altijd, ongeacht het bedrag.

Bestelt u boven de € 50,- dan zijn de bezorgkosten in de stad Groningen en Haren gratis. Is uw bestelling buiten de stad Groningen en Haren dan zullen wij ook hiervoor extra kosten in rekening brengen. Dit is afhankelijk van de plaats waar de bestelling naar toe gaat.

Wanneer u uw bestelling via IDEAL heeft betaald en toch extra bezorgkosten moet betalen. Dan kunt u deze voldoen bij onze bezorger, of overmaken nadat wij u het bedrag hebben doorgegeven.

Wilt u van te voren weten wat de bezorgkosten zijn voor uw bestelling buiten de stad Groningen of Haren? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via: 050-5262382 of door een mail te sturen naar info@borgmanbanket.nl.

Typ- en drukfouten

Wanneer er typ- en/of drukfouten op onze website vermeld staan met betrekking tot de prijs en/of hoeveelheid dan zullen wij bij uw bestelling contact met u opnemen. Voor onze producten op de website hanteren wij dezelfde prijs als bij ons in de winkel. Staat een prijs duurder of goedkoper in de webshop dan hanteren wij altijd de winkel prijs.