Over ons

Borgmanbanket - Oude bakkerij met winkel Herestraat

Borgman is in 1922 opgericht door Evert Georg Borgman. Al meer dan 100 jaar leveren wij banket, taart, zelfgemaakte bonbons en chocolade. Gemaakt volgens originele receptuur en elke dag vers. Wij creëren onze producten van natuurlijke ingrediënten. En we produceren zoveel mogelijk zelf. Dat verzekert u van ambachtelijk gemaakte topkwaliteit.

Bij ons kunt u terecht voor al onze heerlijke producten. Dagvers gemaakt met de allerhoogste kwaliteit. Geniet in smaak, kleur, creativiteit & sfeer van onze producten. Thuis of direct aan een van de gezellige tafeltjes in onze tearoom.

Kom langs en geniet in onze tearoom bij een kopje koffie of thee van onze producten. U kunt bij ons ook kiezen uit diverse soorten rijkelijk belegde broodjes.

Kwaliteit

Bij Borgman hebben we neus en oog voor de kwaliteit van onze ingrediënten. We zoeken en keuren. Met minder dan het beste nemen we geen genoegen. Dat maakt ons experts in goede smaak. We zijn kritisch en blijven kritisch. Zodat u gegarandeerd de beste kwaliteit krijgt.

Niet voor niets zijn wij ook al jaren HACCP gecertificeerd, wat inhoud dat we aan alle kwaliteitscriteria voldoen!

Creatief

Borgman realiseert echte kunstwerken in haar atelier: Gebak van de hoogste topkwaliteit in creativiteit en smaak!

Onze specialiteit: Taarten en petit fours met uw bedrijfslogo. Geef uw bedrijfsfeest of speciale gelegenheid extra allure en glans door deze ‘persoonlijke touch’.

Kinderfeestjes

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kindertaarten naar uw wens. Heeft uw kind een favoriete stripfiguur: wij maken de taart in de juiste vorm en kleuren. Veel mogelijkheden qua grootte (aantal personen), soort taart en smaak.

Gegarandeerd een echte knaller op elk kinderfeestje!

Maatwerk

Uiteraard kunt u met specifieke wensen voor een persoonlijke – of gelegenheidstaart (huwelijk, verjaardag, jubileum) bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en er is veel mogelijk.

Ook als u zakelijk een exclusief gebakje of petit-fours wilt presenteren, eventueel voorzien van uw eigen logo, dan bent u bij ons aan het goede adres. Informeert u naar de mogelijkheden!